Τρίτη, Ιουλίου 22, 2008

χρύσπα είμαι σπίτι,έχω άδεια...επειδή το επαγγελματικό μου καθεστώς δν αλλάζει (κι πλεον ούτε πρόκειται).
το διάστημα αδείας παραμένει ψιλοσταθερό τα τελευταία χρόνια
.τελευταία βδομάδα Ιουλίου.
το μυστήριο είναι πως κάθε χρόνο δοκιμάζω κι κάτι διαφορετικό.
μίνι διακοπές με αίσθημα.
βόλτες απο εδω κι απο εκεί.(ναυπλιο ,χαλκιδική ,αρκαδία,χαλκιδική,αθήνα)
διακοπές με οικογένεια.(κινέττα ,αγ.θεόδωροι)
φετινό αραλίκη σπίτι.

η θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω για μένα σου δίνει μια μικρή ευκαιρία να κάνεις ενα διάλλειμα απο την ρουτίνα και απο την πίεση της καθημερινότητας.
-παρασκευή-
Πλούταρχος : σε μπουζουκτσίδικο .χαλαρός κόσμος ,ωραίος ο τραγουδιστής ,καλύτερος απο πέρισυ ,πραγματικά καταλαβαίνεις οτι αυτό που κάνει το χαίρεται και το κάνει πολύ καλά.
-σάββατο-
Καφέδες/Ποτάκια : στο κόσμος ,στον όμιλο , στην ρέμβη,στον ήλιο,στο μπιτ παζάρ.το σαββατο είναι η πιο περιέργη μέρα του καλοκαιρίου γιατι παρακολουθείς την πόλη να αδειάζει,αν ομως εχεις καλή παρέα μπορείς να βρείς μια χαρά μέρη να διασκεδάσεις
-Κυριακή-
Θάλασσα : μέσα σε 50χλμ απόσταση με ελαφρά ταλαιπωρία οι επιλογές είναι πολλές ,κόσμο θα βρείς,αλλού πολύ ,αλλού υπερβολικά πολύ αλλά σίγουρα θα βρεθεί εκείνη η μαγευτική ξαπλώστρα που ρίξει τον εγκεφαλο σε καταστολή.

η κατακλείδα βέβαια ειναι αυτά τα χρόνια πως κάθε χρόνο ξέρω τι θέλω απο αυτές τις 9μέρες αποδρασης απο την καθημερινότητα και θέλω ,να πιστεύω οτι φέτος δεν θα μου μείνει μια πικρή γεύση στο στόμα με ενα μικρό ψυχικό κενό.

υ.γ : η φάση που περνάω (μαντ awards ) έχει την πλάκα του.
Thessaloniki Blogs
Weather by Freemeteo.com